Välkommen till 1X2 Lotto

lotto-kupongAtt vinna något är kanske en av de absolut härligaste känslorna man kan ha. Är det dessutom så att man vinner pengar, mycket pengar, så blir plötsligt alla de drömmar man haft om ekonomisk säkerhet och trygghet en verklighet. Det är inte många som fått uppleva detta, och det har minst sagt varit omkullkastande för deras liv, vissa negativt och andra positivt. Drömmen om att vinna mycket pengar kommer nog trots allt vara en väldigt påtaglig dröm hos de allra flesta, trots att det finns historier om att det kan gå fel.

Det är genom två sätt, eller en kombination av de båda, som man kan vinna pengar. Antingen genom rent turspelande eller genom spel baserat på skicklighet. Som sagt så finns det mängder av varianter som kombinerar de båda, och tur måste nog erkännas en viss del i varenda vinst som någonsin funnits, även om vinnare själv kanske inte vill medge det. Så på vad och hur kan man vinna? Vi kommer fokusera på två områden, fotboll och lotto.

Fotboll – vanligaste sporten att spela på

Det är ingen annan sport som kan mäta sig i popularitet när det kommer till spelande. Det är den här sporten som har gjort många människor till miljonärer, och då menar vi inte spelarna och deras löner utan tipsspelarna som vunnit pengar på resultaten. Spelandet på fotboll har en lång tradition i det här landet, och det hela grundar sig på Stryktipset, som är det mest populära sättet att spela på fotboll. Genom Stryktipset har många inte bara blivit rika, det har också gjort att väldigt många uppskattar engelsk fotboll, vilket märks tydligt på den extremt starka ställning som ligorna i England har i Sverige.

Lotto – Sveriges superspel

Lotto från Svenska Spel är också det väldigt populärt, och när man tittar på de olika resultaten i utbetalningarna så är Lotto ohotat det spel där störst vinster har betalats ut. Det är bortom alla gränser och det kan till och med vara svårt att förstå hur så mycket pengar kan gå till en enda ensam vinnare. Det är i vilket fall ett klassiskt spel som anpassats och formats efter den tekniska utvecklingen, och det är idag närmast svårt att inte spela på Lotto. Allt man behöver är en kupong med sju nummer och man är med i leken om de stora pengarna.