EttKryssTvå

fotbollDet har alltid varit så att Stryktipset har varit den stora giganten när det gäller spelandet på fotboll och framför allt engelsk fotboll i Sverige. Spelsystemets långa historia i Sverige har gjort att det blivit en klassiker, men nu börjar det dyka upp alternativ till denna spelform. De som börjar poppa upp nu på olika bettingsidor, som EttKryssTvå på Betsson, har en hel del fördelar som de kan luta sig tillbaka mot och en tradition som gör att deras varianter blir självförklarande. Det var, med andra ord, lätt för Betsson att skapa sin egen variant efter den mall som Stryktipset redan målat upp, och egentligen, varför ändra på ett vinnande koncept? Det Betsson istället har gjort är att uppdatera den med en hel del finesser.

Formen ser precis ut som du kan föreställa dig att den skulle göra. Det är 13 olika matcher, främst från Premier League och The Championship, som du ska ta ställning till och du har att välja mellan 1, X eller 2. Betsson ger alltså nytt liv till en gammal klassiker på sitt sätt, och gör det också förvånansvärt bra, eftersom de ytterligare detaljer som de lagt till i spelet gör att det blir riktigt intressanta möjligheter för alla spelare. Under varje match så har du tillgång till mängder information som rör de båda lagen, där du bättre kan skapa dig själv en uppfattning om hur kommande resultat kan tänkas se ut. Dessutom har du alternativet att direkt se i listan vilka odds det är som gäller för respektive utgång, och att ha oddsen samlade på det sättet är smidigt och välkommet.

EttKryssTvå är också en mycket dynamisk kupong, och det innebär att det inte alltid kommer att vara engelska matcher med. Självklart är det så att när det spelas fotboll i England så har de matcherna förtur, men i andra lägen fyller Betsson kupongen med andra matcher från Europas olika ligor. Det mest intressanta med EttKryssTvå är att det inte handlar om olika potter som man spelar om, utan ens tips är grundat på insatsen man gör, samt det sammanlagda oddset som man får efter att ha valt sina alternativ. Det betyder att du hela tiden kommer att kunna se vad mycket du kommer att kunna vinna genom ditt spel, vilket gör att du som spelare kan känna dig säker och veta den exakta vinstsumman.