1x2lotto

Fortune Megaways

Wheel of Fortune Megaways Slot är ett IGT-spel som kompletterar Wheel of Fortune slot-franchisen. För att ge dig en ny nivå av underhållning i serien har utvecklarna gått ihop med Big Time Gaming. Detta för att integrera Megaways spelmotor och ge bättre möjligheter att få belöningar.

Denna 6-hjuls Megaways-spelautomat är ett mycket flyktigt spel med upp till 1 miljon vinstlinjer. Det har också 96,46% RTP och över 80 150 gånger insatsen när bonusrundan utlöses.

Wheel of Fortune Megaways slotdesign

Wheel of Fortune Megaways Slot är baserad på den populära spelshowen “Wheel of Fortune” i Amerika. Så det är svårt att inte känna igen spelet med en blick. Liksom sin inspirationsspelshow har den ett lyxigt tema och en ganska prickig design som kompletterar belöningarna. Den har en spelutställning som visar en studio full av glitter och alla de eleganta 80-talet.

Wheel Of Fortune Megaways slot

Sedan 1975 har Wheel of Fortune-showen gått igenom många förändringar. Denna Megaways-franchise innehåller den senaste versionen som ger många förändringar i utseende och spel. Åtgärderna äger rum på det vanliga 6-hjuls Megaways-rutnätet. De tio vanliga symbolerna är indelade i två kategorier.

De lågt betalda symbolerna är A-9-kungligheterna, medan de andra symbolerna är lyxbilar, båtar, ringar och jets. Lågbetalande symboler betalar 0,4x till 0,7x insatsen för en vinnande kombination av 6 matchande symboler. Under tiden är premiumsymboler värda 0,9x till 25x vadet.

Wheel of Fortune Megaways slot-funktioner

Eftersom Wheel of Fortune-spelet har en Megaways-spelmekaniker kan du förvänta dig att sprängämnen faller på de 6 hjulen. Detta tillägg till Wheel of Fortune-serien kan skapa upp till 3 Wild Reels, vilket ger fler belöningar. När bonussnurr utlöses för de expanderande hjulen kan Megaways gå upp till 1 miljon. Låt oss se vad vi kan njuta av i det här slottet.

Wild Mega Packs

Wild-symbolen spelar en viktig roll i Slot of Wheel of Fortune Megaways. Detta fungerar som en ersättning för andra vanliga symboler och visas bara på andra till femte hjul. När en Wild-symbol landar på hjulen under ett basspelsnurr kan det bli ett vildt mega-paket. Wild Megastack fyller hela rullen, vilket motsvarar 7 Wild-symboler.

En enda snurrning kan skapa upp till 3 megastackar som ger flera belöningar. Belöningen kan dock bli ännu större och bättre under bonusrundan. Om du har tur kan Wild Megastacks expanderas med upp till 10 Wild-symboler.

Speciell expansionssymbol

Förutom Wild-symbolen och Scatter-symbolen finns det en annan symbol som går med i åtgärden. Under bonusomgången med bonussnurr finns det en speciell expansionssymbol som kan visas på hjulen. Dessa är ytterligare orange Wheel of Fortune-symboler som du kommer att märka på hjulen. Varje gång en av dessa speciella expansionssymboler landar ersätter den två symboler.

Således ökar också det totala antalet symboler på den specifika rullen för att öka antalet Megaways. Hjulen kan utökas med upp till 10 symboler under bonussnurr. När hjulen har nått sin maximala storlek, återaktivera en funktion och snurra Wheel of Fortune igen.

Wheel of Fortune Megaways RTP, spel och priser

När det gäller vadslagning kommer Wheel of Fortune Megaways Slot att acceptera minst 0,20 till 200 euro per snurr. sväng. Detta spel har en standard på 117 649 vinstlinjer, vilket kan öka efter att bonusrundan har aktiverats.

För att bestämma start megaways, snurra Wheel of Fortune Megaways i början av bonussnurrrundan. Det finns upp till 117,649 Megaways att vinna i denna Wheel of Fortune Megaways Slot i basspelet. Men detta kan fortfarande gå upp till 1 000 000 sätt i bonusrundan, vilket gör det ännu roligare att spela.

Wheel of Fortune Megaways är en mycket flyktig spelautomat med upp till 96,46% RTP. Den har en maximal jackpot som överstiger 80 150 gånger din insats, men förvänta dig inte att den blir för vänlig. Slot med hög varians är riskabelt, men priserna är värda det när du aktiverar funktionerna.
Slutsats

Wheel of Fortune Megaways Slot är ett enkelt spel som kommer med fantastisk grafik. Som namnet antyder har den Megaways mekaniker, vilket gjorde det mer spännande och givande. Inte konstigt, det tidlösa Wheel of Fortune är ett av de kommersiellt framgångsrika spelen på online-kasinon.
Den har inte de vanliga Cascading Reel, Multipliers och Mystery symbolerna. Men utvecklarna lyckades fortfarande vara unika och spännande för spelare. Vinster kan nå ett överväldigande belopp på 80 000 gånger insatsen. Så här erbjuder Wheel of For