1x2lotto

Joker King

Bli underhållen av pranksterens kung. Joker King är ett spel publicerat av Pragmatic Play och är en onlineslot inspirerad av de maskerade underhållarna. Spelet är också inspirerat av de klassiska slots, särskilt symbolerna och den animerade Joker precis ovanför hjulen. En diskoliknande bild kan ses i bakgrunden medan rullarna är fyllda med blanka symboler.

Joker King Slot har 6 hjul och 4 rader med 8 vanliga symboler, wilds och scatters. Detta är en mycket flyktig spelautomat med 96,50% RTP och upp till 5 000 gånger maximal jackpot. Det är inte så illa för ett spel med hög varians.

Joker King slot design

Joker King Slot har en spelautomatstil som är mycket vanligt i klassiska slots. Dessutom är designen inte för lyxig, vilket gjorde den tillräckligt attraktiv och lätt på ögat. Det har kombinerat den glansiga och tydliga grafiken med ett ljudspår i takt medan du spelar. Joker King Slot har en modern twist för att göra spelet ännu mer intressant och roligt.
Hjulen är fyllda med en samling av klassiska symboler som apelsiner, körsbär, barer, plommon och den berömda tur sju. Det finns också en stjärnsymbol med det högsta värdet. Att landa 3, 4, 5 eller 6 i denna symbol på en vinstlinje ger dig en utdelning värt 0,4, 0,6, 1,5 eller 5 gånger din insats. Joker King Slot erbjuder inte det största jackpotpriset, men de allmänna funktionerna gjorde det tillräckligt attraktivt för spelare.

Funktioner i Joker King slot

Vid första anblicken ser Joker King Slot ut som alla andra spelautomater. Men vad andra inte vet är att det finns mer att upptäcka i detta slott. Förutom de klassiska symbolerna som nämns ovan, har Joker King Slot Wilds, Scatter Multipliers och bonussnurr. Allt är förpackat i ett stort spelområde med 6 rullar och 4 rader. Så låt oss ta en titt på funktionerna nedan.

Joker Wilds

Eftersom detta är Joker King-spelautomaten representeras Wild-symbolen av den flinande Joker King själv. Som stjärnan i denna show har Joker King Slot en ytterligare roll i spelet. Som en vild symbol kan Joker King ersätta andra vanliga symboler på hjulen. Samtidigt kan den utlösa en specialfunktion som väljer en gemensam symbol från hjulen.
Eftersom Wild-symbolen kan landa var som helst på hjulen finns det en god chans att vanliga symboler förvandlas till Joker Wilds. När Wild-symbolen landar på hjulen väljs 1 symbol slumpmässigt för att förvandlas och betalas ut därefter. Om du landar 6 Joker King Wilds på en vinstlinje får du till och med 5 gånger din insats. Så om du landar mer än 1 Joker King Wilds får du fler symboler med högt värde att förvandla.

Punktmultiplikatorer

En annan Joker King Slot-funktion som är värt att kolla in är Gold Crown Scatter. Som en av de mest kraftfulla symbolerna kommer Gold Crown Scatter med sina multiplikatorvärden. Dessa multiplikatorer varierar från 2x, 3x, 5x, 10x till 25x.

Hur kan du dra nytta av den här funktionen? När du träffar en vinnande kombination under en snurrning som också landade en Scatter-symbol kommer din utbetalning att öka. Naturligtvis, ju fler Gold Crown Scatter-symboler det finns på ett enda snurr, desto bättre. Värdet av multiplikatorer associerade med scatters kombinerar för att ge dig fler belöningar.

Till exempel får du totalt 7x multiplikator om du har 5 scatters med bifogade 2x och 5x multiplikatorer. Viktigast av allt, denna speciella symbol kan aktivera en annan funktion som kan göra din spelupplevelse ännu bättre.

Joker King RTP, satsningar och priser

För satsningar och priser har Joker King Slot 25 fasta vinstlinjer där du kan satsa 0,25 till 125 euro per snurr. Använd bara (+) och (-) knapparna bredvid den enorma centrifugeringsknappen för att justera det belopp du vill satsa. Du kan till och med dra nytta av autoplay-alternativet och påskynda ditt spel upp till 1000 autosnurr.

Om pragmatisk lek

Pragmatic Play är en av de bästa spelleverantörerna som erbjuder prisbelönt innehåll. Från slots, bingo, live casino och andra spellösningar är företagets produkter och tjänster tillgängliga via ett enda API. Viktigast är att företaget licensieras och regleras av UK Gambling Commission under licensnummer 46683.

Slutsats av Joker King

Joker King Slot ser ganska grundläggande ut vid första anblicken, men den erbjuder mer än vanliga slots. Pragmatic Play har gjort ett utmärkt jobb med att höja prestanda för Wilds och Scatter-symbolerna. Detta är tack vare utbudet av multiplikatorer som kommer med Scatter-symbolerna och andra fördelar med funktionerna. Det snabbaste sättet att få stora vinster är att landa flera Scatters och skapa nya vinnande kombinationer. Om du vill