Stryktipset

fotboll2Stryktipset är den stora klassikern i Sverige när det gäller spel på fotboll. Det är en spelform som gör det möjligt för dig att vinna väldigt mycket pengar om du lyckas med bedriften att sätta 13 rätt på kupongen. Det är väldigt många som genom Stryktipset faktiskt blivit miljonärer under åren som gått, och den hittills största vinsten man har delat ut var 10 miljoner kronor till en ensam vinnare.

Fotbollsintresset har alltid varit stort i Sverige, och med Stryktipset så har möjligheten, eller kanske snarare motivationen, att sätta sig in än mer i sporten kommit. Stryktipset har nämligen varit det självklara valet att välja när man ska spela på fotboll. Intresset för sporten, och spelandet på den, har alltid varit när knutna tillsammans, och på grund av att Stryktipset är utformat på det sätt som det är så har det säkerligen hjälpt till med att ge engelsk fotboll den stora och starka ställning som den har i Sverige idag. Lördagen är dagen som gäller, då man sitter med sin kupong i handen och följer händelseutvecklingen från de engelska öarna, något som vi kunnat göra ända sedan 1969. Spelandet på Stryktipset sträcker sig ännu längre än så. Redan 1934 kunde man spela på fotbollen, men då var det från början bara 12 matcher som gällde. Idag är det 13, och har också varit så under en mycket lång tid.

De matcher som återfinns på en Stryktipskupong är hämtade från de två högsta ligorna i England, nämligen Premier League och The Championship. Ibland kan det se lite annorlunda ut, och det beror helt och hållet på om det spelas några sådana matcher eller inte. Ibland så är kupongen fylld med landskamper och ibland så finns det även Allsvenska matcher med, men det är den engelska fotbollen som alltid varit det största argumentet till att man överhuvudtaget spelar på Stryktipset.

Det går inte att överdriva betydelsen som Stryktipset har haft för svenskarna och deras fotbollsintresse. För inte enbart kan vi bli rika på engelsk fotboll, vi hämtar också inspiration till vår egen svenska fotboll från landet där fotbollen föddes. Det betyder att Stryktipset fortsatt kommer att ha en stark ställning på den svenska spelmarknaden, och fler fotbollsmiljonärer kan vi nog räkna med.